Kirjanpitäjä Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 7.2.2023

Etsimme asiakasyrityksellemme kirjanpitäjää Jyväskylään!

Työnkuva pähkinänkuoressa: Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kirjanpidon perustehtävistä innostuvaa taloushallinnon osaajaa! Pärjätäksesi tässä työtehtävässä sinun ei välttämättä tarvitse vielä olla oman alasi kokenut superammattilainen. Riittää mikäli sinulta luonnistuvat alan perustehtävät, olet tarkka ja järjestelmällinen, eikä taloushallinnon ohjelmistojen kanssa työskentely aiheuta sinulle harmaita hiuksia!

Mitä toivomme sinulta: 

  • Ymmärrystä & kiinnostusta taloushallinnon prosesseista
  • Ohjelmisto-osaamista; Procountor & Fennoa
  • Mielellään ainakin parin vuoden kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Tässä työssä pääset osaksi tiivistä ja yhteisöllistä työyhteisöä.Työllistyt suoraan nykyaikaisen ja täyden palvelun tilitoimistoa pyörittävän asiakasyrityksemme palvelukseen. Asiakasyrityksemme tarjoaa käyttöösi kattavat työterveyspalvelut ja muita mukavia työsuhde-etuja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tässä työtehtävässä on mahdollisuuus myös etätyöhön ja 4-päiväiseen työviikkoon.

Miten edetä?: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!