Kirjanpitäjä EMU Growth Partnersille

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 17.7.2022

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme EMU Growth Partnersille Helsinkiin. EMUlla pääset mukaan eläväiseen, välittömään ja huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa sinua kannustetaan oman osaamisesi kehittämiseen.

EMU Growth Partners on uuden aikakauden talousasiantuntija, joka tukee ja kehittää suomalaisten kasvuyritysten taloushallintoa ja -johtamista. He yhdistävät modernilla tavalla tuotetut taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelut monipuoliseen valikoimaan neuvonta-, HR- ja lakitukipalveluita. Kasvuyrityskentässä EMU on tunnettu ja arvostettu kumppani. Ihmiskeskeiset arvot ovat heidän toimintansa ytimessä ja se näkyy sekä kuuluu kaikessa tekemisessä. EMU on jälleen vuonna 2022 yksi Suomen parhaista työpaikoista – Great Place to Work -tutkimuksessa he saavuttivat keskisuurten yritysten sarjassa kymmenennen sijan.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä kokonaisuudessaan. Työhösi kuuluu keskeisesti myös asiakkaiden taloushallinnon prosessien kehittäminen ja neuvonta taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Asiakkainasi on mm. kasvuyrityksiä eri toimialoilta, konsulttiyrityksiä, IT-alan toimijoita sekä ravintola-alan yrityksiä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Ihmiskeskeistä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteista, innostuvaa ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Taloushallinnon järjestelmäosaamista sekä näppäryyttä eri järjestelmien käyttämiseen, Procountor- ja Netvisor-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksesi
  • Yhteistyötaitoja työskennellä osana tiimiä ja positiivista asennetta

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Saat ympärillesi tiiviin, innostuvan ja eläväisen työyhteisöön, jossa panostetaan yhteenkuuluvuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on tiivis osa EMUn kulttuuria. Matalahierakkisena kasvuyrityksenä heillä on joustavia mahdollisuuksia omalla uralla etenemiseen. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen sekä modernit työvälineet. Sinulla on käytössäsi monipuolisia etuuksia, kuten virike-, työmatka-, lounas- ja hierontaedut sekä kattavat vakuutukset ja hyvä työterveys. Työtä voi tehdä joustavasti etänä, toimistolla tai hybridimallisesti. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan EMUlle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipisteenäsi voi olla joko Helsingin, Vantaan tai Turun toimipiste.

EMUlle myönnettiin jo kuudennen kerran Great Place to Work -sertifikaatti osoituksena loistavasta työntekijäkokemuksesta. Tuleviin työkavereihin ja EMU-meininkiin voit käydä tutustumassa EMUn Instagramissa. Lisää EMUsta työnantajana pääset lukemaan täältä.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.