Kirjanpitäjä Admin Grapheumille

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme Oy Admin Grapheum Ab:lle Helsingin keskustaan.

Oy Admin Grapheum Ab on vuonna 2015 perustettu auktorisoitu tilitoimisto Helsingin Kaartinkaupungissa. Heillä on asiakkainaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilta aina sijoitusyhtiöistä palvelualan toimijoihin. Admin Grapheum on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja kasvun odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat asiakasyritysten kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Asiakaskuntasi valikoituu kokemuksesi, osaamisesi ja omien mielenkiintojesi mukaisesti. Työtehtäväsi ovat myös muokattavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan – tässä tehtävässä pääset monipuolisesti kehittämään ammattitaitoasi. Käytössäsi on kirjanpidon järjestelmistä Fennoa ja Procountor.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen on eduksesi
  • Oma-aloitteisuutta tarttua työtehtäviin sekä itsenäistä ja joustavaa otetta suorittaa tehtävät tunnollisesti alusta loppuun
  • Taloushallinnon järjestelmäosaamista sekä näppäryyttä eri järjestelmien käyttämiseen, Fennoa- ja Procountor-järjestelmien osaaminen on eduksesi
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja työskennellä osana tiimiä sekä asiakasrajapinnassa

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Admin Grapheumilla pääset työskentelemään voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä mielenkiintoisten tehtävien parissa ja oppia laajasti uutta. Tulet osaksi tiivistä tiimiä, jossa työskentelee tällä hetkellä viisi taloushallinnon ammattilaista.  Tuleva toimistosi sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa. Sinulla on käytössäsi liukuvat työajat ja perehdytysjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osittain etänä. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.