Kiinteistönhoitaja

Kokoaikainen

Espoo, Kirkkonummi, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.2.2022

Hei sinä kiinteistöhuollon ammattilainen!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja sosiaalista kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Pohjois-Espooseen. 

Työtehtävät:

Tehtäviisi tulee kuulumaan n. 3000 neliömetrin kiinteistön kiinteistönhoitotyöt sis. LVIS-järjestelmät (Vesi- ja viemäri HSY, lämmitys maalämpöjärjestelmät 2019). Ulkoalueen kunnossapito kattaen lumityöt, puutarhan hoito ja yleinen siisteys, tähän asiakkaalta löytyvät omat koneet ja välineet. Lisäksi tulet järjestelemään kokous- ja yleistiloja asiakastapahtumia varten ja myös osallistumaan näihin. Kontollasi tulee olemaan myös sähkösaunojen lämmitys ja siivous. 

Hakija:

Ideaali hakija on ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen henkilö, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hakijan tulisi olla työskennellyt vastaavissa tehtävissä aiemmin jo useamman vuoden ajan. Toivomme hakijalta myös kokemusta kiinteistönkunnostustöistä, kuten maalauksista ja erilaisista timpurin töistä. Oman auton käyttö on välttämätöntä työtehtävässä. 

Tarjoamme sinulle:

Saat käyttöösi hyvät työvälineet loistavissa työolosuhteissa. Asiakkaamme tarjoaa työpaikka ruokailun sekä kokopäivätoimisen työn. Lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Haastattelut aloitetaan etänä videon välityksella jo hakuajalla, joten toimi pian. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Päivi Seitz

paivi.seitz@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.