Kiinteistökirjanpitäjä

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 5.2.2023

Etsimme nyt kiinteistökirjanpitäjiä erilaisilla kokemus- ja osaamistaustoilla asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle. Meillä on asiakkaina useita kiinteistöalan yrityksiä, jotka etsivät joukkoonsa osaavia kirjanpitäjiä. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva kiinteistökirjanpitäjän työtehtävä aukeaa.

Työtehtävä:

Työtehtäviisi kiinteistökirjanpitäjänä kuuluu mm. kiinteistökirjanpito, tilinpäätökset, vastikevalvonta, alv- ja tuloverotukseen liittyvät tehtävät sekä urakkailmoitusten hoitamista. Lisäksi hoidat myyntireskontran, maksuliikenteen sekä muita taloushallinnon päivittäisiä rutiinitehtäviä. 

Toivomme sinulta:

– Yli viiden vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä tilitoimistossa tai kiinteistökirjanpitäjänä sekä tilinpäätöstaitoa

– Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi

– Täsmällistä työskentelyotetta, numerotarkkuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä kohdata asiakas ammattitaitoisesti

– Yhteistyötaitoja työskennellä eri sidosryhmien kanssa sekä osana tiimiä

– Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

– Hyvää suomen kielen osaamista, englannin kielen taito katsotaan eduksesi

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Työpaikan nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi ja ammattitaitoasi. Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään perehdytyksen sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi tehtävään tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Elina Kari, elina.kari@workpower.fi.

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!