Kiinteistökirjanpitäjä Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Helsinkiin. 

Työtehtävä:

Työtehtäviisi kiinteistökirjanpitäjänä kuuluu mm. kiinteistökirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta, alv- ja tuloverotukseen liittyvät tehtävät sekä urakkailmoitusten hoitamista. Lisäksi hoidat myyntireskontran, maksuliikenteen sekä muita taloushallinnon päivittäisiä rutiinitehtäviä. 

Toivomme sinulta:

– Yli viiden vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä tilitoimistossa tai kiinteistökirjanpitäjänä sekä tilinpäätöstaitoa

– Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi

– Täsmällistä työskentelyotetta, numerotarkkuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä kohdata asiakas ammattitaitoisesti

– Yhteistyötaitoja työskennellä eri sidosryhmien kanssa sekä osana tiimiä

– Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista, Visma Fivaldin osaaminen katsotaan eduksi

– Hyvää suomen kielen osaamista

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään osaksi mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa yrityksessä, jossa arvostetaan työntekijän viihtymistä ja hyvinvointia. Tuleva toimistosi sijaitsee Helsingissä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työllistyt tehtävään suoraan asiakkaan kirjoille. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi tehtävään tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Heräsikö sinulle kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Elina Hynninen, elina.hynninen@workpower.fi.

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.