Kiinteistöjen lumityöntekijä

Kokoaikainen

Laukaa, Muurame, Jyväskylä

Haku päättyy 10.12.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme talvisesonkityöntekijöitä!

Etsimme reippaita ja fyysisestä työstä nauttivia talvisesonkityöntekijöitä työskentelemään Jyväskylän sekä Keski-Suomen alueelle. Työtehtävä pitää sisällään mm. hiekoitusta sekä lumitöitä, jotka tapahtuvat joko käsi- tai konetyöskentelynä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi. Lumitöiden lisäksi työ saattaa pitää sisällään myös muita talvisesongin kiinteistöjen huoltotehtäviä. Työtä tehdään yksin tai tiimeissä ja työkohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalojen ja liiketilojen pihoja Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. 

Aikaisempi työkokemus on tehtävässä eduksi, mutta hyvällä asenteella ja oma-aloitteisella työskentelyllä pääsee pitkälle. Hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta kuitenkin tarvitaan. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan, joten tarvittaessa kutsu töihin voi tulla erittäin nopeallakin aikataululla ja työvuorot voivat alkaa jo varhain aamulla.

WorkPower tarjoaa:

-laadukkaat työvarusteet
-palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
-luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
-aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
-käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
-monipuolisia työmahdollisuuksia

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemus tulemaan nopeasti. Töitä on tarjolla asiakasyrityksiemme tilauksien mukaan. 

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / anniina.jussila@workpower.fi

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
p. 045 125 2737 / heidi.pulkkinen@workpower.fi

Avainsanat: talvisesonkityöntekijä, lumityöntekijä, lumityöt, Jyväskylä, Keski-Suomi

Ilmoitusnumero: 87228193

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus