Kiinteistöalan avoimet toimihenkilötehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 23.6.2024

Oletko kiinnostunut työskentelemään kiinteistöalalla, ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi?

Etsimme aktiivisesti osaajia kiinteistöalan asiakasyrityksillemme erilaisiin toimihenkilötasoisiin tehtäviin. Voit olla jo kiinteistöalan kokenut tekijä tai tulevaisuuden kiinteistöalan osaaja, jolla on jonkin verran työkokemusta alalta. Kun olet osana Talent Pooliamme, saat heti tiedon, kun juuri sinulle sopiva kiinteistöalan tehtävä aukeaa.

Työtehtäväsi:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin asiantuntija/toimihenkilötehtäviin kiinteistöalalla esimerkiksi asiakaspalvelun sekä erilaisten johto- ja kehitystehtävien puolella. Tehtävänimikkeitä voivat olla esim. kiinteistökirjanpitäjä, vuokrausasiantuntija, kiinteistöasiantuntija, Leasing Manager, asiakaspalvelija, isännöitsijä tai kiinteistösihteeri. 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalan tehtävistä
  • Kiinteistöalan tuntemusta ja kiinnostusta alaa kohtaan
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi, kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksesi
  • Aitoa asiakaspalveluasennetta ja halua palvella erilaisia asiakkaita
  • Taitoa hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Myynnillistä työskentelyotetta
  • Näppäryyttä erilaisten järjestelmien parissa työskentelemiseen
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Sujuvia yhteistyötaitoja työskennellä osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistöalan yrityksissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Kiinteistöala tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia erilaissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi ja työpaikkasi sijaitsee Uudenmaan alueella. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä työtehtävästä riippuen.

Lisätietoa hakuprosessista:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

HR-konsultti Linda Saarinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse: linda.saarinen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 104106047

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus