Kiinteistöalan avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi

Haku päättyy 5.6.2023

Kiinnostaako sinua työskenteleminen kiinteistöalalla, ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Etsimme kiinteistöalan asiakasyrityksillemme osaajia erilaisiin toimihenkilötasoisiin tehtäviin. Voit olla jo alalla kokenut tekijä tai tulevaisuuden kiinteistöalan osaaja, jolla on jonkin verran alalta kokemusta. Kun olet osana Talent Pooliamme, saat heti tietää, kun juuri sinulle sopiva kiinteistöalan tehtävä aukeaa.

Työtehtäväsi:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin asiantuntija/toimihenkilötehtäviin kiinteistöalalla esimerkiksi myynnin, asiakaspalvelun sekä erilaisten johto-ja kehitystehtävien puolella. Tehtävänimikkeitä voivat olla esim. vuokrausasiantuntija, kiinteistöasiantuntija, Leasing Manager, asiakaspalvelija, isännöitsijä tai kiinteistösihteeri. 

Arvostamme:

  • Muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalan tehtävistä
  • Kiinteistöalan tuntemusta ja kiinnostusta alan kehittämiseen
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM, kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksesi
  • Aitoa asiakaspalveluasennetta palvella erilaisia asiakkaita
  • Taitoa hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Myynnillistä otetta
  • Näppäryyttä erilaisten järjestelmien parissa työskentelemiseen sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
  • Sujuvia yhteistyötaitoja työskennellä osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistöalan yrityksissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Kiinteistöala tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia erilaissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi ja työpaikkasi sijaistee Uudenmaan alueella. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä tehtävästä riippuen.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole yhteydessä WorkPowerin HR-konsultti Elina Kariin sähköpostitse elina.kari@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus