Kiinteistöalan avoimet tehtävät

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

Kiinnostaako sinua työskenteleminen kiinteistöalalla, ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Etsimme kiinteistöalan asiakasyrityksillemme osaajia erilaisiin tehtäviin. Voit olla jo alalla kokenut tekijä tai tulevaisuuden kiinteistöalan osaaja, jolla on jonkin verran alalta kokemusta.

Työtehtäväsi:

Tehtävät voivat painottua työtehtäviin kiinteistöalalla esimerkiksi myynnin, asiakaspalvelun sekä erilaisten johto-ja kehitystehtävien puolella. Tehtävänimikkeitä voivat olla esim. vuokrausasiantuntija, kiinteistöasiantuntija, Leasing Manager, asiakaspalvelija, isännöitsijä tai kiinteistösihteeri. 

Arvostamme:

  • Muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalan tehtävistä
  • Kiinteistöalan tuntemusta ja kiinnostusta alan kehittämiseen
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM, kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksesi
  • Aitoa asiakaspalveluasennetta palvella erilaisia asiakkaita
  • Taitoa hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Myynnillistä otetta
  • Näppäryyttä erilaisten järjestelmien parissa työskentelemiseen sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
  • Sujuvia yhteistyötaitoja työskennellä osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistöalan yrityksissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Kiinteistöala tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia erilaissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi ja työpaikkasi sijaistee Uudenmaan alueella. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille kiinteistöalan osaamisestasi. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole yhteydessä WorkPowerin HR-koordinaattori Elina Hynniseen sähköpostitse elina.hynninen@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.