Kesätyöntekijöitä Seapoint- asemalle

Kokoaikainen

Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Sauvo

Haku päättyy 2.6.2024

Kiinnostaisiko upea kesäduuni merellisessä ympäristössä?

Seapoint- asema Taalintehtaalla hakee joukkoonsa kesätyöntekijöitä! Asema sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Turusta!

Seapoint on paitsi Suomen suurin veneasemaketju, myös luotettava kumppani veneilijöille tarjoten turvallista ja ammattitaitoista palvelua upeissa merimaisemissa. Nyt haemme iloista tiimiämme täydentämään ystävällisiä ja vastuullisia kesätyöntekijöitä, jotka haluavat tehdä kesästä unohtumattoman sekä itselleen että asiakkaillemme.

Työtehtävät:

  • Vuoropäällikön tehtävät (kassa tilitykset, tarvittaessa tilaukset, myymälän ylläpidosta huolehtiminen sekä esihenkilönä toimiminen nuorille laiturimestareille)
  • Kassatyöskentely
  • Monipuoliset veneaseman avustavat tehtävät esim. myymälän, terassien ja muiden tilojen siisteydestä huolehtiminen Seapoint- ketjukäsikirjan mukaisesti.
  • Veneilijöiden avustaminen rantautumisessa ja tankkauksessa
  • Tuotteiden vastaanottaminen

Saat työhön kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen!

Työvuoroissa on liukumaa ja pääosin ne menevän arkisin 9-17 ja 12-20 tai 13-21. Vuoroja on myös viikonloppuisin välillä 10-18. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Positiivista asennetta: Ystävällinen hymysi ja innokas asenteesi tarttuvat, ja ne tekevät jokaisesta asiakkaasta tervetulleen.
  • Oma-aloitteisuutta: Kyky toimia itsenäisesti ja tarttua tehtäviin reippaasti on arvokasta tiimissämme.
  • Asiakaspalvelu- ja veneilykokemusta: Vaikka ne eivät ole välttämättömiä, ne ovat ehdottomasti plussaa ja auttavat sinua loistamaan roolissasi.

Työskentelyaika on neuvoteltavissa välillä 1.6.-30.9.2024, joten löydämme yhdessä parhaan ratkaisun aikatauluusi.

Pääset työskentelemään upeissa maisemissa, jotka inspiroivat ja virkistävät päivääsi!

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kesätyö

Ilmoitusnumero: 101967076

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus