Keittiötyöntekijä Turkuun (heinä-elokuu 2022)

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Haemme nyt keittiötyöntekijää tai kokkia noin 1,5 kuukauden mittaiseen sijaisuuteen Turkuun! Tässä työtehtävässä pääset ilahduttamaan ruokailijoita keittiötaidoillasi ja vaikuttamaan ravitsevan ateriapalvelun syntymiseen omalta osaltasi! 

Työkohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Turussa sijaitseva ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö. Yksikön keittiössä työskentelee täysituntisesti heidän oma työntekijä, jolle haemme nyt sijaista kesäloman ajaksi 18.7.-28.8.2022 väliselle ajalle. Keittiötyöntekijän työhön kuuluu kohteessa erilaisten aterioiden kuten aamupalan, lounaan ja illallisen valmistus asukkaille kohteen keittiötiloissa, omavalvonnasta huolehtiminen, ruokalistojen suunnittelu ja ruokien tilaaminen. Erilaiset keittiön siivoamis- ja siistimistehtävät voivat myös kuulua työnkuvaan.

Työtä on tarjolla täysituntisesti (ma-pe, työaika klo 7-15) 

Toivomme:

Edellytämme tehtävään hakevalta jonkinlaista keittiöalan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Myös hygieniapassi tulee olla. Kaikista tärkeintä on kuitenkin kyky tarttua työhön ja halu oppia uutta. Arvostamme myös vuorovaikutustaitoja, sillä työssä ollaan tekemisissä jonkin verran kohteen muun henkilökunnan sekä asukaskunnan kanssa. Työ on itsenäistä, joten myös omatoiminen tekeminen on plussaa.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa keittiötyöskentelystä kiinnostuneelle henkilölle joustavan sijaisuuden. Mukava työpari ja monipuoliset työtehtävät keittiössä takaavat sinulle tästä kivan sijaisuuden! Työllistyessäsi tähän sijaisuuteen voit halutessasi saada kohteesta myös jatkossa työtarjouksia tai jopa vakituisen työpaikan. Tässä siis oiva mahdollisuus ”saada jalka oven väliin”!

Työllistymismuoto on tässä sijaisuudessa vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän WorkPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi. Lisäksi meidän WorkPowerin HR-tiimi on tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, laitathan hakemuksesi nettisivujemme kautta tai ole minuun yhteydessä WhatsAppin avulla. Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi, koulutuksestasi ja osaamisestasi. Voit esittää myös palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.