Kattopinnoittaja reissutöihin

Kokoaikainen

Haku päättyy 29.6.2022

Haemme nyt reissutyöhön, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä kattopinnoitusten tekoon. Työnkuvaan kuuluu kattopinnoitusten teko, sekä mahdollisesti muut vaihtelevat tehtävät työmaalla. Työkohteet sijaitsevat laajasti koko Suomen alueella. Työt alkavat pikaisella aikataululla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kattopinnoitusten teosta tai vaihtoehtoisesti muuta tehtävään sopivaa työkokemusta, mutta reipas ja oma-aloitteinen asenne on tässä tehtävässä kuitenkin tärkeintä. Työntekijänä olet motivoitunut, joustava ja omatoiminen. Lisäksi pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksesi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työn liikkuvan luonteen ja vaihtuvien kohteiden vuoksi, sinulla tulee olla valmiuksia matkustaa koko Suomen alueella. 

Tarjoamme sinulle:

Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi, sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Hakuprosessista:

Käymme hakijoita läpi jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat asiakasyrityksemme aikataulun mukaisesti pikaisellakin aikataululla. 

Lisätietoa tarvittaessa:

HR-koordinaattori Fanny Koskinen
fanny.koskinen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, kattopinnoitus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.