Kattolumityöntekijä

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Ylöjärvi

Haku päättyy 14.12.2022

Kiinnostaako sinua työskennellä Tampereen korkeuksissa? 

Haemme kattolumityöntekijöitä asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereen keskustaan sekä sen lähialueille. Lumityöntekijän työnkuvaan kuuluu lumen pudottaminen kiinteistöjen katoilta turvavaljaiden avulla, joten tämä homma ei sovellu korkeanpaikankammoiselle. Hyvä fyysinen kunto sekä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Toivomme, että olet joustava ja luotettava tekijä sekä pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on plussaa! 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työhön kutsutaan lumiennusteiden mukaisesti yleensä edeltävänä iltana tai jopa päivän aikana samalle illalle, jos tilanne niin vaatii. Lunta voi tulla kaikkina viikonpäivinä, joten myös viikonlopputyöt on mahdollisia. Palkkaus TES mukaisesti. 

Lumitöiden loputtua sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muutto ja rakennustöihin.

Tässäpä olisi nyt niitä kuuluisia töitä tarjolla. Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

 

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

 

Avainsanat: lumityö, kattolumityö, fyysinen työ, talvisesonki, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!