Kattoasentaja

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 14.6.2023

Kattoasentajia monipuolisiin tehtäviin! 

Oletko korkeita paikkoja pelkäämätön oma-aloitteinen tiimipelaaja? Haemme nyt positiivisen asenteen ja reippaan työotteen omaavia kattotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin. 

Työtehtäviin sisältyy mm. lukkosaumapeltien asennukset, metallisten listojen, rännien ja kourujen asennukset sekä erilaiset korjaukset. Työssä toimiminen edellyttää myös täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työkohteisiin. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee.  

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee ottamaan vastuuta omasta tekemisestään! Saat TES:in mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa työt varmasti sujuvat. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi: 

Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kattoasentaja, kattoasennus, kattotyö, rakennustyö, Uusimaa, Pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus