Käsimies massiivipurkuun SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 23.8.2022

Hei! Kaipaatko työssäsi toimintaa? Nautitko vaihtuvista tehtävistä? Entä fyysisestä työstä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme omatoimisella työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja käsimiehiä massiivipurkuun vaihteleviin kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työtehtävinä ovat erilaiset käsimiehen työt, kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkonekuskin avustaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, jolta löytyy positiivinen ote työhön. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen massiivipurusta tai muista rakennusalan työtehtävistä, mutta lopulta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Töitä tulet tekemään pääosin ulkona, joten säänkestävä asenne työntekoa kohtaan kantaa tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain töitä saatetaan tehdä myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä kohtuullista suullista suomen kielen taitoa. Myös hyvä fyysinen kunto on edellytys, koska työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä kaikki työmaat eivät välttämättä sijaitse heti julkisen liikenteen läheisyydessä. 

Tarjoamme sinulle:
Monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä ystävällisen HR-tiimimme tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Hyvällä asenteella varustetulle tyypille on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aika, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti pikaisella aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
0404828989 (arkisin 10-16)

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.