Käsimies massiivipurkuun Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 3.12.2021

Moi! Meillä on nyt haussa vaihteleviin kohteisiin motivoituneita ja reippaita käsimiehiä massiivipurkuun Espooseen. Työtehtäviin kuuluvat käsimiehen työt kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkonekuskin avustaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä ja sinulta löytyy itsenäinen työote. Lisäksi olet mahdollisesti kerryttänyt jo kokemusta massiivipurussa työskentelystä tai muista rakennusalan työtehtävistä. Tulet tekemään töitä pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne työntekoa kohtaan kantaa tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä voidaan tehdä myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä ja kohtuullista suullista suomen kielen taitoa. Myös hyvä fyysinen kunto on edellytys, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat voivat sijaita etäällä julkisista yhteyksistä.

Tarjoamme sinulle:
Tulet saamaan meidän kauttamme monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavat ja laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Hyvällä asenteella varustetulle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pian.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Espoo, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.