Kärkimies Ubitec Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Ubitec Oy on teollisuuden kunnossapitoon, automaatio- ja sähköistysprojekteihin erikoistunut palveluyritys. ”Ubitecin tavoite on olla alansa sekä asiakkaidensa ykkösvalinta ja luotetuin yhteistyökumppani.” Yritys on osa suomalaista elinvoimaista yrityskonsernia, West Invest Groupia. Ubitec Oy:sta ja yrityksen kattavista palveluista voit lukea lisää osoitteesta: https://ubitec.fi/

Nyt etsimme

KÄRKIMIESTÄ TAMPEREELLE!

Etsimme asiakkaallemme tiiminvetäjän vastuista ja tehtäväkentästä kiinnostunutta alan timanttista osaajaa tai tulevaisuuden tähteä. Tulet toimimaan pääosin osana muuta asennusryhmää, mutta tämän lisäksi osallistut töiden ja tuotannon suunnitteluun yhdessä työnjohdon kanssa. Tulet myös toimimaan linkkinä työnjohdon sekä asennusryhmän välillä yhdessä mekaanisen puolen tiiminvetäjän kanssa. Edellä mainittujen vastuualueiden lisäksi toimit työmailla asennusporukan nokkana ja tuuraat tarvittaessa työnjohtoa.

Sinulta toivomme
– itseohjautuvaa, täsmällistä työskentelyotetta
– vastuunottokykyä ja hyvää asennetta
– vahvaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista
– osaamista pienten projektien itsenäisestä läpiviennistä projektin alkuvalmisteluista loppuraportointiin asti
– valmiutta reissutyöhön
Työstä osa on Pirkanmaalla tapahtuvaa päivittäistyöskentelyä ja osa reissussa tapahtuvaa projektityöskentelyä. Tähän tehtävään sopii monenlaiset koulutustaustat ja painotammekin enemmän aiempaa osaamistasi sekä aitoa kiinnostusta ottaa juuri kyseinen tiiminvetäjän tontti varmoin ottein haltuusi! Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi aikaisempaa esihenkilökokemusta.

Vastaavasti sinä saat
– Tueksesi työyhteisön, jossa työkaverit jeesaavat toisiaan ammattitaitoisella ja rennolla otteella
– Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat ovat aina tavoitettavissasi
– Monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työnkuvan
– Ison ja vakavaraisen konsernin tarjoamat työntekijäedut

Asiakkaamme luoma Ubitec – polku mahdollistaa sinulle personoidun ja omanlaisen kehityspolun tulevalle työurallesi. Saat tulevaisuudessa mahdollisuuksia aidosti vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat itsellesi käyttöön hyvät etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet. Palkkaa maksetaan aikaisemman kokemuksesi mukaan ja työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan!

Hakuprosessi
Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitec Oy:n työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa! Jätä hakemuksesi ja CV:si meille kotisivujemme kautta tai sähköpostiin camilla.lehto@workpower.fi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Tiedustelut WorkPowerin HR-konsultti Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi tai p. 040 516 9393 arkisin klo 10–14.

Avainsanat: kokopäivätyö, tiiminvetäjä, kunnossapito, automaatioasentaja, sähköasentaja, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus