Kappaleenvaihtaja / CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 30.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Poriin kappaleenvaihtajaa konepajalle.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään työstökoneen kappaleiden vaihtoa, viimeistelyä, mittausta sekä muita aloittelevan koneistajan töitä. Työ ei vaadi monen vuoden kokemusta alalta, mutta joko koneistuspuolen koulutus tai aiempi kokemus koneistuksesta on ehdoton. Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan lisää CNC-koneistuksesta. Toimit osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot lasketaan eduksesi! Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta myös 2-vuorotyö on mahdollista.

Lisäksi toivomme sinulta:
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– halua opetella uutta
– aitoa mielenkiintoa työtä kohtaan
– reipasta asennetta

Tässä voi olla tilaisuutesi oppia alan ammattilaiseksi!

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Pääset tekemään osaamisesi mukaan erilaisia koneistukseen liittyviä töitä ja kehittämään itseäsi.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä CV:llä varustettu hakemusesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta!

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: koneistus, koneistaja, aloitteleva koneistaja, kokoaikatyö, kappaleenvaihtaja, kappaleenvaihto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.