Kantotyöntekijäksi Jyväskylän työmaille

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 2.4.2023

Kantotyöntekijäksi rakennustyömaalle?

Työtä tehdään pääasiassa Jyväskylän rakennustyömailla, joissa kannetaan erilaisia materiaaleja ja tavaroita, kuten laattoja, lautoja, kalusteita sekä muita rakennustyömaan tarvikkeita. Osa kantotehtävistä tehdään pareittain, jolloin työt sujuvat kepeämmin. Mikäli pidät fyysistä työstä, niin tämä duuni voisi olla sopiva juuri sinulle. Kantotöiden lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä myös muita avustavia tehtäviä työmaalla, kuten siivous- ja raivaustöitä oman kiinnostuksesi mukaan. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 07:00-15:30. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kestot riippuvat yritysasiakkaidemme tarpeista.

Mitä toivomme sinulta? Hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Tässä tehtävässä pääset pitkälle innokkaalla asenteella ja reippaalla työotteella, joten aiempaa kokemusta ei vaadita. Osa töistä vaatii myös erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä työmaat saattavat olla jo osittain valmiita kohteita. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä täysi-ikäisyyttä. 

Mitä tarjoamme sinulle? käyttöösi työmailla tarvittavat laadukkaat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkka määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti alkaen aloittelevalla 11,26 €/h.

Laita pikainen hakemuksesi järjestelmämme kautta työpaikkaan jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: raksa, rakennus, kantotyöntekijä, Jyväskylä, Keski-Suomi, kantotyö, rakennusapulainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!