Kantotyöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 10.8.2022

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita kantotyöntekijöitä Keski-Suomen alueelle erilaisille rakennustyömaille.

Työtä tehdään rakennustyömailla, joissa kannetaan erilaisia tavaroita ja materiaaleja, kuten kalusteita, vanereita, laattoja, lautoja sekä muita rakennustyömaan tarvikkeita. Kantotöiden lisäksi on mahdollisuus tehdä myös muita avustavia tehtäviä työmaalla, kuten siivous- ja raivaustöitä. Rakennusalan työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:30. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kestot riippuvat asiakkaidemme tarpeista. 

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta. Vaikka sinulla ei olisi vielä kokemusta rakennusalalta, niin se ei haittaa. Innokkaalla asenteella ja reippaalla työotteella pääset tässä työssä jo pitkälle! Työ edellyttää kuitenkin täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkka määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti alkaen 11,26 €/h.

Hae rohkeasti tehtävään järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä viivyttele hakemuksesi tekemisessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.