Kantajia rakennustyömaille

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 28.8.2022

Moi! Etsimme pääkaupunkiseudulle keikkaluontoiseen työhön reippaita, omatoimisia ja motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä kantotöihin. Tarjolla on erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Työ antaa oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja sen erilaisiin työkohteisiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ on raskasta ja vaatii erinomaista fyysistä kuntoa, sekä voimaa kantaa painaviakin materiaaleja rakennustyömailla. Toivomme sinulta oma-aloitteista, joustavaa ja positiivista asennetta! Edellytämme sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta, koska kantokeikat vaativat nopeaa työskentelyä huolellisella otteella. Toivomme sinulta myös kykyä työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti, että tiimissä. Aikaisempi työkokemus kantotöistä ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on, että sinulla löytyy hyvä asenne, sekä tahto suorittaa annetut työtehtävät kunnialla alusta loppuun asti. Rakennustyömailla työskentely edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa, koska perehdytys ja ohjeet työmaalla annetaan suomeksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat eivät välttämättä sijaitse heti julkisten liikenneyhteyksien vierellä.

Tarjoamme sinulle:
Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Tämän lisäksi saat koko työsuhteesi ajalle HR-tiimimme tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Meille on tärkeää saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään! Kantotyöt tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan sekä saada arvokasta kokemusta työmailla työskentelystä! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
André Bärlund, HR Trainee
andre.barlund@workpower.fi
puh. 040 198 5588 (ark. 10-16)

Avainsanat: Rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, työmaalogistiikka, Helsinki, Espoo, Vantaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.