Kantajia rakennustyömaille Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2024

Kantotöitä raksalla kesälle 2024!

Kiinnostaako raksa? Kaipaatko kesätyössäsi toimintaa? Haemme kesän 2024 ajaksi oma-aloitteisia ja aktiivisia rakennusaputyöntekijöitä kantotöihin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen asiakasyrityksillemme! 

Työtehtävinä ovat erilaisten rakennusmateriaalien kantotyöt vaihtelevissa työmaakohteissa. Tässä työssä pääset tutustumaan rakennusalaan ja sen erilaisiin kohteisiin! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivaatiota fyysiseen työhön sekä voimaa kantaa painaviakin materiaaleja rakennustyömailla. Toivomme sinulta reipasta, omatoimista ja joustavaa asennetta! Työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi, mutta huolellisesti. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan kaikkein tärkeintä on hyvä asenne, sekä tahto suorittaa sinulle annetut työtehtävät kunnialla alusta loppuun asti. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla kuitenkin edellyttää:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Työturvallisuuskorttia

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Mutta! Sehän on sinulle oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Työskennellessäsi meillä avautuu loistava mahdollisuus kartuttaa tietämystäsi rakennusalasta! Tarjoamme kokemuksesi mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Joko haluat hommiin, jossa tehdään, eikä vain meinata? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisesi mukaan kevään ja kesän 2024 aikana. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
Nina Dansk, HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi
puh. 040 4828989 (ark. 10-16)

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa

Ilmoitusnumero: 103694826

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus