Kalustekantaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.10.2021

Oletko koskaan osallistunut eukonkantokisoihin? Joka tapauksessa, nyt olisi mahdollista tulla testaamaan eukonkannon sijaan kalustekantoa Pirkanmaalle vaihtuviin kohteisiin!

Etsimme asiakasyrityksellemme kalustekantajia Pirkanmaan rakennustyömaille. Työpäivät alkavat normaalisti asiakkaamme Tampereen toimipisteeltä, josta lähdetään yhdessä muuttotiimin kanssa päivän kohteeseen. Työ tapahtuu pääasiassa arkipäivisin klo 6–18 välisenä aikana ja palkkaus Muuttopalvelualan TESin mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Tähän hommaan pääsee perehtymään parhaiten työn temmellyksessä, joten jos tykkäät tekeväisestä meiningistä, tämä työ on kuin sinulle tehty. Pystyt työskentelemään meillä oman mielesi mukaan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Tämä on siis mainio ratkaisu esimerkiksi työn ja opintojen yhdistämiseen. Me WorkPowerilla huolehditaan varmasta palkanmaksusta, työsuhteen sujuvuudesta ja nopeasta toiminnasta.

Nyt se ”eukko” alas harteilta ja hakemusta tulemaan. Voit myös soittaa kiinnostuksestasi suoraan HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383!

Avainsanat: avoimet työpaikat, muuttotyöntekijä, muuttomies, muuttaja, kalustekantaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.