Kalusteasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 22.12.2022

Meillä on nyt haussa kalusteasentaja asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle! 

Työssäsi asennat tiimin jäsenenä asiakkaalle uusia mittatilauskalusteita uudisrakennuskohteissa ja remonttikohteissa. Asiakasyrityksen päätuote on erilaiset julkitilakalusteet. Työ on liikkuvaa työtä, jossa asennuskohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Työmailla työpäivät ovat joustavia ja välillä päivät saattavat venyä pidemmiksi, joten toivomme joustavaa asennetta. Työviikko päättyy tavallisesti hyvissä ajoin perjantaina, toisinaan jo torstaina. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksista tai rakentamisesta. 

Työssä menestyminen edellyttää: 

Työkokemus kalusteasennustöistä, rakennustyömailta tai puusepän töistä edesauttavat menestymistä tässä tehtävässä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin into ja hyvä asenne työtä kohtaan. Etuna on myös vauhdikkaassa ja muuttuvassa työympäristössä viihtyminen. Asennustyö edellyttää liikkumavalmiutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Tässä työssä laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat kaiken A ja O, joten omaathan myös huolellisen ja varman tavan tehdä työtä. Asennustehtävät vaativat voimassa olevan B-ajokortin.

Eduksi katsomme myös:

– Voimassa olevan työturvallisuus-, tulityö- tai EA-kortin
– Aiemman kokemuksen haasteellisista asennustehtävistä 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme asentaja? Laita meille hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta etähaastatteluina ja jatkohaastattelut asiakkaan puolesta. Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja: 

HR-koordinaattori, Nina Dansk 
nina.dansk@workpower.fi 
040 4828989 (klo. 9-16) 

Avainsanat: kalusteasennus, asentaja, kalusteasentaja, Helsinki, Espoo, Vantaa 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!