Kalusteasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Kalusteasentajaa pääkaupunkiseudulle! 

Työssäsi asennat tiimin jäsenenä asiakkaalle uusia mittatilauskalusteita uudisrakennuskohteissa ja remonttikohteissa. Asiakasyrityksen päätuote on erilaiset julkitilakalusteet. Työ on liikkuvaa työtä, jossa asennuskohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua. Työmailla työpäivät ovat joustavia ja välillä päivät saattavat venyä pidemmiksi, joten toivomme joustavaa asennetta. Työviikko päättyy tavallisesti hyvissä ajoin perjantaina, toisinaan jo torstaina. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksista tai rakentamisesta. 

Työssä menestyminen edellyttää: 

Työkokemus kalusteasennustöistä, rakennustyömailta tai puusepän töistä edesauttavat menestymistä tässä tehtävässä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin into ja hyvä asenne työtä kohtaan sekä vauhdikkaassa ja muuttuvassa työympäristössä viihtyminen. Asennustyö edellyttää liikkumavalmiutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Tässä työssä laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat kaiken A ja O, joten omaathan myös huolellisen ja varman tavan tehdä työtä. Asennustehtävät vaativat voimassa olevan B-ajokortin.

Eduksi katsomme myös:

– Voimassa olevan työturvallisuus-, tulityö- tai EA-kortin
– Aiemman kokemuksen haasteellisista asennustehtävistä 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme asentaja? Laita meille rohkeasti hakemusta ja kerro osaamisestasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan puolesta. Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja: 

HR-koordinaattori, Nina Dansk 
nina.dansk@workpower.fi 
040 4828989 (klo. 9-16) 

Avainsanat: kalusteasennus, asentaja, kalusteasentaja, Helsinki, Espoo, Vantaa 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.