Kalusteasentaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.3.2023

Hei kalusteasentaja – lue tämä!

Etsimme asiakkaallemme kalusteasentajaa ja työtehtäviisi tulee kuulumaan – no mikäs muukaan, kuin keittiökalusteiden kasaus ja asennus uudis -kerrostalokohteessa Tampereella. 

Etsimämme asentaja on pitkäjänteinen ja erityisen tarkka työssään. Työhön sopii sosiaalinen kaveri, jolta sujuu työskentely muitta mutkitta niin tiimin kanssa kuin itsenäisestikin. Työkalujen tulisi pysyä näppärästi käsissä ja jo jotain kokemusta ja tietoa keittiökalusteasennuksista on myös hyvä löytyä jo ennestään. 

Kohde sijaitsee Länsi-Tampereella ja töiden arvioitu aloitus tapahtuu pääsiäisen jälkeen. Työaika on mukavasti arkisin klo 7–15.30 välillä, ja palkkaa maksamme aina Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi tietty huomioon ottaen. Vaikka kyseessä onkin kalusteasentajan työ, huomioithan kuitenkin, että voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti tulee löytyä taskusta ennen töiden aloitusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä, joten laita nopeasti hakemusta! Lisätietoja tehtävästä antaa: 

HR-Koordinaattori Katri Mäkinen, p. 040 832 4363

Miksi WorkPower? 

WorkPower tarjoaa työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme lähes 300 rakennusalan tekijää ympäri Pirkanmaata. Työsuhteesi ajalle saat laadukkaat työvarusteet sekä osaavan HR-tiimimme tuen.

avainsanat: Tampere, Pirkanmaa, kalusteasentaja, asentaja, remonttityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!