Kalusteasentaja/Puuseppä

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Muuratpuu Pohjonen Oy:lle Jyväskylään Kalusteasentajaa/Puuseppää. 

Muuratpuu Pohjonen Oy on vuonna 1978 perustettu, Muuramessa toimiva puusepäntehdas. Muuratpuu toimittaa erikois- ja kiintokalusteita haastaviin kohteisiin paikoilleen asennettuna ympäri Suomea. He ovat panostaneet vuosien ajan suunnitteluosaamiseen, joka on yksi yrityksen tärkeimmistä valteista kiristyvässä kilpailussa. Muuratpuulle on myös tärkeää panostaa omien puuseppiemme osaamiseen lisäkoulutuksien kautta. Toteutetut oppisopimuskoulutukset ja puuseppämestarin tutkinnot ovat tästä esimerkkinä. Puupohjaisten materiaalien lisäksi Muuratpuu toimittaa myös auktorisoituna valmistajana Corian® -kalusteet, betonikannet, kalusteisiin integroidut valaistukset ja lukuisat muut erikoisemmat materiaalit ja ratkaisut. Mitä monipuolisemmin eri materiaaleja yhdistellään, sitä paremmin Muuratpuun vahvuudet toimittajana tulevat esiin.

Työnkuvaus:

Asiakasyrityksen päätuote on erilaiset julkitilakalusteet. Työssäsi asennat tiimin jäsenenä asiakkaiden uusia mittatilauskalusteita uudisrakennuskohteissa ja remontointikohteissa. Työ on liikkuvaa työtä, jossa asennuskohteet sijaitsevat ympäri Suomen (pääpaino pk-seudulla). Asennustehtävissä työmailla työpäivät ovat joustavia, ja päivät välillä venyvät pidemmiksi. Työviikko päättyy tavallisesti hyvissä ajoin perjantaina ja toisinaan jo torstaina. Hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta jonkinlaisesta kalusteasennuksesta tai rakentamisesta. 

Jos asennustyötä ei ole, työtä on Muuramen tehtaalla puusepän ja kokoonpanon töissä. Työtehtäväsi määräytyvät aiemman osaamisesi mukaan, aloittelevan puusepän tehtävistä haastavampiin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

Työssä menestymistä edesauttaa kokemus kalusteasennustöistä, rakennustyömailla toimimisesta sekä puusepän töistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin, että sinulta löytyy intoa ja hyvää asennetta työtä kohtaan sekä viihdyt vauhdikkaassa ja muuttuvassa työympäristössä. Asennustyö edellyttää liikkumavalmiutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Tässä työssä laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat kaiken A ja O, joten omaathan myös huolellisen ja varman tavan tehdä työtä. Asennustehtävät vaativat voimassa olevan B-ajokortin.

Eduksi katsomme myös:

– Voimassa olevan työturvallisuus-, tulityö- tai EA-kortin
– Aiemman kokemuksen haasteellisista asennustehtävistä

Tarjoamme sinulle:

Työ on reissutyötä ja asennustyöstä maksetaan päivärahat ja ylityölisät normaalisti. Työtä pääset tekemään osana ammattitaitoista ja sitoutunutta työyhteisöä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt tehtävässä suoraan asiakkaan kirjoille. WorkPower kuitenkin käsittelee hakemukset tehtävään, joten haethan paikkaa tämän ilmoituksen kautta. 

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. 

Yhteystiedot:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

0406886545 / Santeri.lahdelma@workpower.fi

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.