Kalusteasentaja liikkuvaan työhön

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 12.12.2021

Haemme asiakkaallemme Porista tai Porin lähialueilta kalusteasentajaa uusien kalusteiden asennukseen.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksen päätuote on erilaiset seinäjärjestelmät. Työssäsi kasaat asiakkaiden uusia kalusteita uudisrakennuskohteissa ja remontointikohteissa. Työ on liikkuvaa työtä, jossa arkipäivät ollaan välillä pois kotoa. Työtä tehdään pääasiassa ma – pe 7.00 – 15.30. Joinakin viikkoina onnistuu perjantain tekeminen sisään ja pidempinä päivinä työskennellään ma-to. Työhön vaaditaan liikkumavalmiutta ja reissupäivistä maksetaan päivärahat normaalisti. Hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta jonkinlaisesta rakentamisesta sekä perustyökalujen, kuten puukkosahan, hiomakoneen ja akkuporakoneen käytöstä.

Toivomme sinulta:
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– Itsenäistä otetta työhön
– Tarkkuutta
– Hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen asiakkaan kirjoille. Työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. 

Yhteystiedot:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kalusteasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.