Kalustaja sähköalalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 11.12.2023

Kalustajia sähköalalle! 

Meillä on nyt etsinnässä pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme kalustajia sähköasennustöihin. Kohteet ovat pääsääntöisesti erilaisia yksityisasuntoja ja liiketiloja. Työtehtäviisi tulee kuulumaan kalustustyöt sekä muita sähköasennustöitä työmaan tarpeen mukaan.

Tehtävän edellytykset:

  • Sähköasentajan perustutkinto tai toinen sopiva koulutus
  • Aiempaa kokemusta sähköasennuksista ja nimenomaan kalustamisesta
  • Työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti
  • EA- ja tulityökortti katsotaan eduksi
  • Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Jos vastaus on kyllä, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.

Lisätietoja antaa:

HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat:  avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, uudisrakentaminen, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa  

Ilmoitusnumero: 88803756

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus