Kalustaja, sähköala

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.12.2022

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa kalustusten pariin asiakasyrityksemme uudistyömaalle Tampereelle. 

Kohde on sisävaiheessa oleva liiketilatyömaa, jossa pääset työskentelemään osaamisesi mukaisissa tehtävissä. Pääsääntöinen tehtävä kalustaminen. Motivoituneella kaverilla on kehitysmahdollisuuksia kohteessa työtehtävien osalta. Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on sähköasentajan perustutkinto suoritettuna ja on motivoitunut alan tuleva supertekijä. Kohteessa työskentelee myös muita asentajia, joten työntouhuun pääsee kiinni varmasti hyvässä opissa.   

Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. EA- ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Onko sinulla on timanttinen asenne työtä kohtaan ja palava halu kehittyä alan ammattilaiseksi? Jos huomasit nyökytteleväsi, laita hakemusta tulemaan! Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä loppuvuoden 2022 aikana. Työaika ma-pe 7-15.30 ja palkkaus sähköistysalan TES mukaan. Hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkään keikkaan!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, uudisrakentaminen, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!