Kaksi asiakkuuspäällikköä logistiikkayritykseen

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Etsimme posti- ja logistiikkayritysasiakkaallemme kahta motivoitunutta ja innokasta asiakkuuspäällikköä Vantaan toimipisteelle.

Työtehtäviäsi ovat:

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat prospektointi, uusasiakashankinta ja B2B-myynti. Hoidat myös itsenäisesti asiakaskäyntejä sekä tarjous- ja tilausprosessit. Sinulla on täydellinen mahdollisuus rakentaa täysin oma asiakaskuntasi ja vaikuttaa myynneilläsi omaan urapolkuusi! Työaikasi sijoittuu arkisin klo 8–17 välillä.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta logistiikka-alan myyntityöstä, tärkeintä on kuitenkin palava halu onnistua ja kehittyä myynnin parissa
  • Aktiivista, tuloshakuista ja myynnillistä työotetta
  • Reipasta palveluasennetta ja kykyä innostavaan vuorovaikutukseen
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan yritykselle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään yritykseen. Saat ympärillesi ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Yritys tarjoaa myös kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen, johon pystyy vaikuttamaan omalla aktiivisuudella. Tämän lisäksi saat käyttöösi joko työsuhdeauton tai kilometrikorvaukset, joiden päälle tulee myös bonus.

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön HR-koordinaattori Margarita Keväselle tekstiviestitse 040 721 7223 tai sähköpostitse margarita.kevanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.