Kaivinkoneenkuljettajan perämies, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Uurainen, Muurame

Haku päättyy 31.3.2023

Kaivinkoneenkuljettajan perämieheksi kesäksi 2023!

Etsimme tulevalle kesäkaudelle reippaita ja oma-aloitteisia kaivinkoneenkuljettajan perämiehiä. Työnkuvasi koostuu muun muassa kaivinkoneenkuljettajan avustamisesta, lapiotöistä sekä kaapelien vedosta. Osa työtehtävistä on raskaampia, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Saatat olla etsimämme henkilö mikäli sinulla on jo hieman kokemusta maanrakennustöistä sekä tasolaserin käytöstä. Työskentely edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Osa työmaista on rakennustyömailla.

Työaikasi sijoittuu arkipäiville ja työkohteet sijaitsevat pääasiassa Jyväskylän ja sen lähiseuduilla. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli pystyt tekemään myös reissutyötä tarpeen vaatiessa. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. 

WorkPowerin kautta saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet. Palkka perustuu aiempaan työkokemukseesi sekä infra-alan työehtosopimusta hyödyntäen.

Laita hakemusta tulemaan pian järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen ja yritysasiakkaidemme tilauksen mukaan.

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!