Kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Lohja, Hanko, Raasepori, Kirkkonummi, Karkkila, Karjalohja, Nummi-Pusula, Inkoo

Haku päättyy 26.12.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme tällä hetkellä kaivinkoneenkuljettajia Länsi-Uudenmaan alueelle! Tehtäviä on laidastalaitaan työmaan pohjista lumihommiin. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme henkilöitä, joilla löytyy jo kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, ja jotka ovat kykeneväisiä itsenäiseen työskentelyyn. Tämän lisäksi toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteista otetta työntekoon, sekä halua kehittyä ammattilaisena. Työssä toimiminen edellyttää myös täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä työn kannalta.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi tulee koostumaan kaivinkoneenkuljettajan monipuolisista tehtävistä, kuten kaivuusta, lumitäistä, pohjatöiden tekemisestä ja maan muotoilusta. Työkohteita löytyy sekä rakennus- ja maanrakennuksen sekä viher- ja ympäristörakentamisen puolelta. Asiakkaalta löytyy isompia ja pienempiä koneita, joten laaja kokemus erikokoisista kaivinkoneista on eduksi! 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vaihtelevan työn, missä pääset ottamaan vastuuta omasta tekemisestäsi! Saat infra-alan TES mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennus, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Inkoo, Kirkkonummi, Raasepori

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!