Kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 4.7.2022

Hei, nyt olisi hakusessa kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseudulle! Etsimme asiakasyrityksillemme rautaisella kokemuksella varustettua, ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Oletko se sinä? Laita meille hakemus jo tänään! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on ammattitaitoinen ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, olet sosiaalinen ja kykenet itsenäiseen työhön reippaalla otteella. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työtehtävät:
Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, kuten kaivuusta, pohjatöiden tekemisestä ja maan muotoilusta. Työkohteita löytyy sekä rakennus- ja maanrakennuksen sekä viher- ja ympäristörakentamisen puolelta. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä aurinkoisen HR-tiimimme tuen. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Hakuprosessi: 
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä siis hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennus, kokopäivätyö, rakennusala, viher- ja ympäristörakentaminen, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.