Kaivinkoneenkuljettaja Uudellemaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 19.6.2024

Kaivinkoneenkuljettaja Uudenmaan alueelle! 

Löytyykö sinulta vankkaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä? Etsimme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa verkonrakennustöihin.

Työnkuva: 

Työtä tehdään vaihtelevissa työkohteissa Uudenmaan alueella rennossa ja mukavassa työporukassa. Pääsääntöinen työtehtävä on verkonrakennustyöt sähkö- ja teleoperaattoreille, mutta työnkuvaan kuuluu myös muita maanrakennustöitä yrityksille ja yksityishenkilöille. Työtä tehdään pyöräalustaisilla ja kumitelallisilla koneilla. 

Etsimme:  

Kokemusta omaavaa kaivinkoneenkuljettajaa, jolta löytyy itsenäinen ja tarkka ote työstä. Piirrustusten lukutaito on iso plussa, vähintään halu opetella lukemaan niitä. Lisäksi hakemamme tekijä on kiinnostunut alan uusista tuulista ja on valmis tekemään fyysistä työtä. Työturvallisuuskortti, Tieturva 1 sekä suomen kielen taito ovat edellytyksiä työssä. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Saat infra-alan TES mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa työt sujuvat. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme kaivinkoneenkuljettaja? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaisia kaivinkoneita olet ajanut ja mitä töitä olet aikaisemmin tehnyt. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla ja kestävät arviolta vuoden 2024 loppuun asti. Tilanteen mukaan tässä on mahdollisuus työllistyä myös asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 104501014

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus