Kaivinkoneenkuljettaja Tampereelle, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.6.2024

Kaivinkoneekuljettaja Tampereelle, PIKAHAKU

Etsimme pikaisella aloituksella kaivinkoneenkuljettajaa Tampereelle.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta kaivinkoneen puikoista ja kokemuksen lisäksi 3D Novatron -koneohjauslaitteiston käyttö tulee olla hallinnassa. Hyvälle tekijälle tiedossa mahdollisesti pitkä työmaa! 

Kerrothan meille jo hakemuksessasi osaamisestasi – töiden aloitus tapahtuu heti sopivan kaverin löytyessä. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen sekä kokemuksesi mukaan. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

WorkPower tarjoaa työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan.

Laita hakemusta tulemaan ja kerro meille osaamisestasi! 

Yhteystiedot: HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

Avainsanat: Tampere, Pirkanmaa, kaivinkoneenkuljettaja, rakennus, raksa, infra-ala

 

Ilmoitusnumero: 104956641

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus