Kaivinkoneenkuljettaja pk-seudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 24.6.2024

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseudulle! 

Oletko kokenut kaivinkoneenkuljettaja ja valmis tarttumaan ohjaksiin? Etsimme pääkaupunkiseudun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa, jolla on käsissään enemmän kuin vain ohjaimet – kokemusta, taitoa ja näkemystä maanrakennusprojektien maailmaan. 

Työnkuva: 

Työtä tehdään vaihtelevissa työkohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Pääsääntöinen työtehtävä on louheen lastaus kuorma-auton kyytiin. Myös muut maanrakennustyöt kuuluvat tehtävään. Työtä tehdään kaksivuorotyössä. 

Etsimme:  

Kokemusta omaavaa kaivinkoneenkuljettajaa, jolta löytyy itsenäinen ja tarkka ote työstä. Työturvallisuuskortti, Tieturva 1 sekä suomen kielen taito ovat edellytyksiä työssä. Auton käyttömahdollisuus on eduksi ja helpottaa liikkumistasi työkohteisiin. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, jossa pääset myös kehittämään osaamistasi. Saat infra-alan TES mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa työt sujuvat. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme kaivinkoneenkuljettaja? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaisia kaivinkoneita olet ajanut ja mitä töitä olet aikaisemmin tehnyt. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun puolivälissä tai syksyn puolella. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 104623120

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus