Kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.12.2021

Nyt olisi useita työmaita tarjolla kaivinkoneenkuljettajille!

Asiakkaamme etsii kolmea (3) kaivinkoneenkuljettajaa Tampereella sijaitseville työmailleen. Koneita on useampia, pyörä- että tela-alustaisia 15tn-40tn. Joten voit olla kokeneempi kuski, tai uraansa aloitteleva! Löydämme varmasti kattavasta työtarjonnasta sinulle sopivan työmaan!

Kaipaamme tarkkoja tekijöitä, jotka haluavat kehittyä haastavissa kohteissa. Kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä varsikaan pienissä tiloissa toimiva kaivinkoneenkuljettaja. 

Soita HR-koordinaattorillemme Iralle, joka antaa tarvittaessa lisätietoja!

Ira Martin: 040 676 6383 / ira.martin@workpower.fi

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, konekuski, maaraksa, maanrakennus, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.