Kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.10.2021

Kaivinkoneen puikkoihin mars!

Tässä työtehtävässä pääset ohjaamaan pyörä- että tela-alustaisia kaivinkoneita 15tn-40tn. Kaivinkoneen hallittu käyttö on työssä tärkeässä roolissa, sillä työssä joudutaan suorittamaan tarkkaa kaivinkonetyötä kaivonpohjien, anturapohjien ja pihojen muotoilujen parissa. 

Tarkkaavaisuuden lisäksi oppimiselle avoimesta asenteesta on iso hyöty. Kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä varsikaan pienissä tiloissa toimiva kaivinkoneenkuljettaja. Siispä, jos pystyt ottamaan neuvoja vastaan, sinulla on halu menestyä työssäsi, pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja omaat kuvienlukutaidon ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-16 HR-konsulttimme Jenna, numerosta 040 667 9544. 

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, konekuski, maaraksa, maanrakennus, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.