Kaivinkoneenkuljettaja

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 30.6.2022

Haemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa asiakasyrityksemme työmaille.

Työskentelet monipuolisissa kaivinkoneenkuljettajan työtehtävissä. Työpäiviisi voi esimerkiksi kuulua talonpohjien, pihojen ja salaojien kaivuu asiakasyrityksen työmailla Jyväskylän ja Keski-Suomen alueilla. 

Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, aiempaa kokemusta tela- ja pyöräalustaisen koneen käytöstä sekä täsmällisyyttä ja tarkkaavaista työotetta. Eduksi katsomme tieturva1-kortin ja 3D -mittalaitteiston käyttöosaamisen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30.

Työskentely WorkPowerilla

Saat kauttamme käyttöösi laadukkaat työvarusteet. Maksamme palkkaa vähintään infra-alan TES:in mukaan ammattitaitosi huomioiden. WorkPower on alalla jo lähes kaksikymmentä vuotta toiminut tunnettu ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina ja tarkkana palkanmaksuna. Jyväskylän toimipisteen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi

Kerrothan meille hakemuksessa osaamisestasi. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisää asiakasyrityksestä ja työtehtävästä kerromme hakuprosessin edetessä. Työt alkaa sopimuksen mukaisesti. Hyvälle työntekijälle on töitä pidemmäksi aikaa!

  Lisätietoja:

  Jere Ollinen, HR-koordinaattori
  p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

  Sarianne Moisio, HR Trainee
  p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

  Hae työpaikkaa

  WorkPower ❤️ vuokratyö

  Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

  Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

  Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

  Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

  Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.