Kaivinkoneenkuljettaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 22.6.2024

Kaivinkoneenkuljettajaksi Jyväskylään!

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa tulevalle kaudelle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on ammattitaitoinen ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, olet sosiaalinen ja kykenet itsenäiseen työhön reippaalla otteella. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä tieturva-pätevyyden. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi ja helpottaa liikkumista työkohteisiin. 

Työtehtävät:
Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, kuten kaivuusta, pohjatöiden tekemisestä ja maan muotoilusta. Työkohteita löytyy sekä rakennus- ja maanrakennuksen sekä viher- ja ympäristörakentamisen puolelta.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä aurinkoisen HR-tiimimme tuen. 

Mikäli tunnistit itsesi niin laita hakemusta järjestelmämme kautta jo tänään. Hakijoita haastatellemme jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla asiakasyrityksiemme tilausten mukaisesti. Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti millaista työkokemusta sinulta löytyy alalta. 

Lisätietoja tehtävästä (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: kaivinkoneenkuljettaja, maanrakennus, rakennusala, viher- ja ympäristörakentaminen, Keski-Suomi, Jyväskylä

Ilmoitusnumero: 104721377

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus