fbpx

Kaivinkoneen perämies

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 26.9.2021

Terve! Meillä on etsinnässä Espoossa sijaitsevalle työmaalle ammattitaitoinen ja motivoitunut kaivinkoneen perämies rivi- ja kerrostalojen pohjien tekoon. Voisitko se olla sinä?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös tiimissä. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme henkilöllä olevan aiempaa kokemusta perämiehen töistä, pohjien teosta sekä piirrustuksien tulkitsemisesta. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset perämiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Iloinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena ja vastailee mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kestää marraskuulle asti. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: perämies, rakennusala, rakennusmies, Espoo, Helsinki, Vantaa, pääkaupunkiseutu, maanrakennus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.