Kaivinkoneen perämies

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.1.2022

Etsinnässä Tampereen työmaille kaivinkoneen perämies! Mikäli koet olevasi sopiva tyyppi tähän tehtävään, niin mahtavaa!

Etsinnässä Pirkanmaan työmaille kaivinkoneen perämies. Töitä riittää, joten meidän asiakkaidemme työkohteissa on sinulle mahdollisesti pidemmäksikin aikaa töitä, hienoa eikö!

Kaivinkoneen perämiehen työnkuvaan sisältyy:
– viemäreiden vetoa ja salaojien tekoa
– muita maanrakennustyömaan työtehtäviä sinun aikaisemman osaamisesi mukaan

Toivomme sinulta:
– maanrakennusalan koulutusta (koulutuksen puuttuminen ei ole este työllistymisellesi)
– hyvää asennetta
– tarkkaa ja laadukasta työotetta

Tässä työtehtävässä (niin kuin monessa muussakin) asenne ratkaisee! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on yksi työn edellytys. Mikäli sinulta sattuu kortti puuttumaan, niin työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset kurkkaamaan tarvittaessa täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi. Laita hakemus pikimmiten tulemaan CV:si kera!

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, niin ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen! Odotan innolla yhteydenottoasi: HR-koordinaattori Ira Martin, 0406766383

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.