Junior-tason myyntipäällikkö HRV-Palvelut Oy

Kokoaikainen

Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi, Tampere, Nokia

Haku päättyy 26.3.2023

Etsimme HRV-Palveluille junior-tason myyntipäällikköä kehittymään ja kasvamaan työssään. Yritys tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. Jos katselit viimeistä Huvila & Huussi-ohjelmaa vuosi sitten, saatoit nähdä meidät Samu Haberin tontilla ojentamassa asiantuntevan kätemme avuksi kaivoprojektissa.

Mikä juttu?

HRV-Palveluilla on tavoitteena vahvistaa rivejänsä, ja toivomme löytävämme huumorintajulla varustetun myynnin henkilön, jolla on sisäsyntyinen halu olla ihmisten kanssa tekemisissä ja näyttöjä myyntityön draivista. Pahitteeksi ei ole, mikäli olet jo tuttu isännöitsijöiden, tai muuten tämän alan palveluihin viittaavien toimijoiden kanssa, mutta ehtiihän sitä tuttuja tehdä huomennakin. Myyntialueena sinulla on Pirkanmaa, lisäksi omat toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Riihimäellä.

Myynnissä tehtävänäsi on kontaktoida alueen potentiaaliseksi katsomiasi asiakkaita, neuvottelet ja vastaat tarjouspyyntöihin sekä ylläpidät asiakassuhteita. Tämä on siitä mukava ala toimia, että työ on hyvin maanläheistä ja myyt konkreettista palvelua eli asentajiemme ammattitaitoa, joten luottamuksen rakennuttua, onkin asiakkaalla numerosi tallennettuna seuraavaan kertaan, kun palveluita kaipailee.

Myynnin on tärkeää ymmärtää myymänsä palvelun sisältö sekä toimiala, ja siksi perehdytysjakson (n. 3-4 kk) aikana olet osan ajasta kentällä asentajien apukäsinä toimien. Myynnin tehtäviin sinut perehdyttää alan konkari ja lähin kollegasi, voi sanoa, että työhön on kattava perehdytys.

Sinulta toivomme

• aiempaa kokemusta myynnistä sekä kiinnostusta uusasiakashankintaan: meressä on paljon kalaa. Tavoiteltavia asiakkaita ovat mm. isännöitsijät, huoltoliikkeet, urakoitsijat, kunnat, teollisuus.
• halua palvella asiakkaita hyvin ja omalta osaltasi myötävaikuttaa siihen, että tarjoamme alan parasta palvelua ja olemme luotettava kumppani asiakkaillemme,
• kykyä toimia sulavasti asiakkaiden parissa teknisissä asioissa. Toimit pääosin viemäripuolen myyjänä ja tavallisimpiin myytäviin palveluihisi kuuluvat puhdasvesipalvelut eli kaivohuollot, vesitornien pesut, ja vesilinjojen desinfioinnit, viemärihuollot, kuten viemärien kuvaukset ja -puhdistukset, erotuskaivohuollot kuten sadevesi- ja rasvanerotuskaivojen huollot sekä pumppaamohuollot,
• hyviä it-taitoja sekä ajokorttia.

Me puolestamme tarjoamme

• itsenäisen työn, jossa sinulla on ”vapaat kädet” tehdä myyntiä,
• kiinteän kuukausipalkan, jonka suuruus sovitaan erikseen, osviittaa antava haarukka on junior-tasolla 2500 – 3500 e/kk ja tavoitepalkkatasona työn sujuessa 4000-5000 e/kk,
• kokoaikaisen työn, työaika klo 7-15 ja työssä on käytössä liukumat,
• kattavan perehdytyksen meidän palveluiden sisältöön, sekä tiimin ja esihenkilön tuen työhösi,
• kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Mitäs vielä?

Työyhteisömme vaalii viimeiseen asti asiakkaan huolellista palvelua ja meille asiakkaan tyytyväisyys on ykkösprioriteetti. Teemme työmme ammattitaidolla ja pidämme vaatimustason päivästä toiseen korkealla, mutta pidämme silti pilkkeen silmäkulmassa ja pääset näin osaksi rennon ammattimaista työyhteisöä, tervetuloa!

Miten edetä tästä?

• Kyseessä on rekrytointi suoraan HRV-Palveluiden työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen www.workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi
• Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta.

Heräsikö kysyttävää?

Kysymyksiin vastaa HR-konsultti, jonna.kanerva@workpower.fi, p. 045 139 7492
Avainsanat: myyntipäällikkö, myynti, kokopäivätyö, rekrytointi, Tampere, Pirkanmaa.

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!