Junior Sovelluskehittäjä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2023

Onko sinulla intoa sukeltaa ohjelmistokehityksen maailmaan Applen mobiilialustalle? 

Asiakkaamme etsii tiimiinsä uutta Junior tason sovelluskehittäjää 6-12 kuukauden sovelluskehitysprojektiin Applen iOS alustalle. 

Etsimme motivoituneita ja lahjakkaita yksilöitä jotka haluaisivat saada lisää työkokemusta dynaamisen ohjelmistokehityksen parissa. Tässä työssä pääset suunnittelemaan asiakkaan sovelluksen lay-outia käyttäjäystävällisellä tavalla käyttäen päätyökaluna Figma työkalua. 

Ihannekandidaatilla on jo vahva ymmärrys mobiilisovellusten kehittämisen parista ja kokemusta Figmasta, Reactista tai Flutterista. Kokemus muiden kielien parista katsotaan eduksesi. Jos koet olevasi kuitenkin urasi alkupuolella ja et vielä täysin valmis ammattilainen, tämä paikka voi silti olla sopiva sinulle, joka aloitat uraasi vasta ohjelmistosuunnittelun parissa. Tehtävässä voit työllistyä mieltymyksesi mukaan joko design tiimiin suunnittelemaan sovelluksen lay-outia, tai back end puolelle kirjoittamaan koodia. 

Työpäiväsi
 • Olet osa suunnittelutiimiä joka yhdessä ohjelmointitiimin kanssa tekee sovelluksen käytettävyys suunnittelua
 • Rakennat, testaat ja launchaat mobiilisovelluksen Apple iOS:lle
 • Varmistat että sovelluksen käyttöliittymä on optimoitu suorituskyvylle, käytettävyylle ja intuitiivisuudelle
 • Olet motivoitunut pysymään ajantasalla alan uusien innovaatioiden ja toimintapojen mukana

Toivomme sinulta

 • 1+ vuotta kokemusta front end kehittämisestä, erityisesti mobiilisovellusten parista
 • Tuntemusta Reactin, Flutterin tai muiden kielien parista katsotaan eduksessi
 • Ehdotonta plussaa on jos olet käyttänyt aiemmin Figmaa
 • Ymmärrystä iOS suunnittelutavoista ja käyttöliittymien suunnittelun lainalaisuuksista
 • Kyky ratkaista ongelmia ja hankkia tietoa haasteita kohdatessa
 • Intohimo tuottaa laadukkaita käyttöliittymiä käyttäjiä varten
 • Kyky työskennellä osana tiimiä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työtä ja kehittymistäsi tukevan ympäristön, mahdollisuuden urakehitykseen ohjelmistosuunnittelun parissa. Jos olet valmis viemään taitosi uudelle tasolle, kuulisimme sinusta mielellämme. Palkkamme on alalla kilpailukykyinen ja se neuvotellaan tapauskohtaisesti hakijan aiemman osaamisen ja koulutustaustan perusteella.

HR-tiimimme on tukenasi koko projektin keston ajan, ja projektin päätyttyä halutessasi voimme katsoa sinulle töitä uusista projekteista.

Älä missaa mahdollisuutta olla mukana kehittämässä tulevaisuuden hittisovelluksia iOS alustalle, hae tähän tehtävään rohkeasti! 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Jos et ole ihan varma oletko sopiva henkilö tehtävään, todellakin olet sitä! Laita hakemus tulemaan. Työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää kotisivujemme kautta, tai lähettää portfoliosi minulle suoraan sähköpostiin Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-Konsultti Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545 

Avainsanat: sovelluskehitys, ohjelmistokehitys, ios, figma, sovelluskehittäjä, junior front-end

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!