Jokapaikanhöylä metallipajalle!

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 26.6.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Janavalo Oy:lle monitaitoista ja motivoitunutta tekijää metallipajan vaihtelevien tehtävien pariin! Kyseessä on pitkän linjan perheyritys, joka toimii jo toisessa sukupolvessa. Janavalo Oy omaa 50 vuoden kokemuksen suomalaisesta teollisuuden alihankintatoiminnasta ja tänä päivänä toimintaa on, Tervakosken lisäksi Turengissa sekä Hämeenlinnassa. Ajatus ”Mitä sovitaan, se pidetään. Mikä luvataan, se tehdään”, toteutuu niin suhteessa asiakkaisiin kuin omiin työntekijöihin.

Työnkuvaus
Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi pajan avustavia töitä, kuten tavaran vastaanottamista ja hyllyttämistä, putkien sahaamista, kierteyttämistä, senkkausta ja hiomista. Näiden lisäksi tehtäviisi voi sisältyä hitsauksen aputöitä, hapotusta, pienempiä kokoonpanotöitä sekä sisälogistiikan eri tehtäviä. Oletkin kuin pajan yleismies-Jantunen, työnkuvan ollessa monipuolinen. Tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan annetaan muita metallialan tehtäviä ja tietenkin myös vastuuta.

Edellytykset tehtävässä onnistumiselle
Olet käsistäsi kätevä, ja päästäsi terävä kaveri. Toivomme erityisesti oppimishalua ja nopeaa omaksumiskykyä, kun työhön perehdytetään. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen. Muita toivottuja ominaisuuksia työntekijällemme on: innokkuus, oma-aloitteisuus, huolellisuus ja luotettavuus. Toivomme että perustyökalujen käyttö olisi sinulle jo tuttua kauraa. Voit olla hankkinut osaamisesi joko aikaisemman työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tähän tehtävään soveltuu sekä alan jo hieman kokeneemmat konkarit että alan tulevat timantit, sillä työnkuvaa on mahdollista muokata aikaisemman osaamisesi mukaan.

Tarjoamme
Työntekijänämme saat ammattitaitoisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Työ alkaa puolen vuoden vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Janavalo Oy:lla pääset osaksi ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, jossa arvostetaan työntekijöitä ja hyvää työn jälkeä.

Olisiko tämä sinun juttusi?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, metallityö, tuotantotyö, varastotyö, teollisuus

Ilmoitusnumero: 105098987

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus