Jauhemaalari Lainisalo Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Hyvinkää

Haku päättyy 16.10.2022

Oletko etsimämme motivoitunut jauhemaalari? Haluatko osaksi kannustavaa ja viihtyisää työympäristöä?

Haemme nyt oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta jauhemaalaria Lainisalo Oy:lle Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 100 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiviesi aikana pääset tekemään kaikkia maalaamon työtehtäviä, kuten tuotteiden ripustamista, pohjakäsittelyä, pesua, maalausta, sekä pakkaamista. Työssäsi pohjakäsittelet ja jauhemaalaat pieniä sarjoja sairaala- ja puolustusvälineteollisuuden tuotteita sekä työstät suurempia ohutlevysarjoja automaattijauhelinjastolla. Päivittäinen työaika on klo 7-15:30. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta jauhemaalauksesta ja ymmärrystä maalaamon toiminnasta
  • Työhön soveltuvaa koulutusta (auto- tai rakennusmaalari, pintakäsittelijä)
  • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
  • Toimeen tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta
  • Luotettavaa ja positiivista työotetta

Tarjoamme sinulle

Lainisalo Oy:lla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa maalaamon työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. 

Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: jauhemaalari, teollisuusmaalari, maalari, pintakäsittelijä, pulverimaalari, automaalari, tuotantotyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.