Jauhemaalari Lainisalo Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 28.7.2024

Oletko etsimämme motivoitunut jauhemaalari? Haluatko osaksi kannustavaa ja viihtyisää työympäristöä?

Haemme nyt oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta jauhemaalaria Lainisalo Oy:lle Helsinkiin pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 120 alan ammattilaista ja vuonna 2022 heidän liikevaihtonsa oli 8 miljoonaa euroa.

Työpäiväsi

Työpäiviesi aikana pääset tekemään kaikkia maalaamon työtehtäviä, kuten tuotteiden ripustamista, pohjakäsittelyä, pesua, maalausta, sekä pakkaamista. Työssäsi pohjakäsittelet ja jauhemaalaat pieniä sarjoja sairaala- ja puolustusvälineteollisuuden tuotteita sekä työstät suurempia ohutlevysarjoja automaattijauhelinjastolla. Työtä tehdään joustavasti kahdessa vuorossa; aamu- ja iltavuorossa. Työsuhteessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta jauhemaalauksesta ja ymmärrystä maalaamon toiminnasta
  • Työhön soveltuvaa koulutusta (auto- tai rakennusmaalari, pintakäsittelijä)
  • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
  • Toimeen tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle

Lainisalo Oy:lla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa maalaamon työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: maalari, jauhemaalari, märkämaalari, pintakäsittelijä, maalaustyöntekijä, maalaamo

Ilmoitusnumero: 109126885

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus