IV-asentaja

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 1.6.2023

IV-asentaja/ Uusimaa

Meillä on nyt haussa asiakkaallemme ammattitaidolla varustettua IV-asentajaa erilaisiin Uudenmaan kohteisiin. 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään muun muassa IV-koneasennusten sekä kanavavetojen parissa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Helsingissä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Aikaisempaa kokemusta IV-asennuksista
  • Toimeentarttuvaa ja ammattitaitoista työotetta
  • Kykyä työskennellä tehtävässä itsenäisesti
  • Kuvien lukutaitoa
  • Täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa

Työ on myös ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään työssä. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi. 

Hakuprosessi:

Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen ja ensimmäinen osa suoritetaan etäyhteyksin. Tässä tehtävässä on myös mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja tehtävästä

Olga Malyavko, HR-trainee
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: IV-asennus, asentaja, rakennustyö, raksa, pääkaupunkiseutu, Espoo, uusimaa, Vantaa, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus